top of page
P1100077.JPG

Smooth Robotics

Alla system för svetsning med kollaborativ robot är begränsade till en specifik tillverkare av svetsströmkälla. Det har Smooth Robotics ändrat på med hjälp av sitt system Smooth Tool. Systemet gör det lika lätt att programmera svetsning med cobot från Universal Robots oavsett vilket fabrikat på strömkälla man använder.

New SmoothTool product image.png

Smooth Tool

Hårdvara och mjukvara

Systemet består av en fläns med tre knappar som sätts mellan svetspistol och robotnos. Denna fläns tillsammans med mjukvaran gör det väldigt enkelt att programmera svetsningen.

Enkelhet

Vem som helst kan programmera

Tanken med Smooth Tool är att vem som helst ska kunna programmera roboten oavsett bakgrundskunskaper. Systemet innehåller tydliga guider gällande allt.

weld tpad.png
Weaving.png

Pendla med full kontroll

Enkelt att ställa in

Oavsett hur ni vill pendla så görs det enkelt med Smooth Tool. Använd samma punkter som du programmerat innan för svetsning, men lägg till pendling däremellan.

Kontroll i 3D

Tydlig visualisering

När man programmerar stora objekt kan det vara svårt att hålla koll på hela sitt program. Med visualiseringsfunktionen i Smooth Tool ser man lätt var man är i programmet i 3D och kan justera individuella punkter "off-line" direkt på skärmen.

Stitch 3d.png

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page