top of page
Choose your ER-FLEX application.png

Enabled Robotics

ER-logo (blue text) 650x650.png

Sedan Enabled Robotics startade år 2016 har de fokuserat på att utveckla en integrerad produkt som kombinerar teknologierna från Mobile Industrial Robots och Universal Robots. Idag används deras produkt främst inom intralogistikautomation för tillverkningsindustrin – en sektor som utmanas av den globala arbetskraftsbristen. ER-FLEX är en enda robot som kan hantera plockning av objekt samt deras transport, vilket möjliggör automatisering av upprepande uppgifter och ökar produktiviteten för företagen.

ERF250 Side Low (2).png

ER-Flex

Automation inom räckvidd

Flexibiliteten hos en robotarm, rörligheten hos en autonom robot och integrerad mjukvara för utveckling av smarta applikationer – ER-FLEX är en mobil cobot (samarbetande mobil robot) med enkel och intuitiv programmering som du kan packa upp och få igång på mindre än en timme.

 

Ett urval av modulhöjder och ändverktyg gör att du kan utöka utbudet av uppgifter som din ER-FLEX kan utföra. Att konfigurera roboten efter dina behov ger dig ledningen och tar dig ännu närmare dina automatiseringsmål.

Vad ska ni ha ER-Flex till?

Maskinbetjäning av flera maskiner? Fylla på tomma hyllor i ert kanbansystem? Plocka kit till produktion? Ja möjligheterna med ER-Flex är oändliga.

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page