top of page
Spin Robotics Assembly SD35 and SD70.png

Spin Robotics

Att skruva någonting är ofta både tråkigt och oergonomiskt. Ska man dessutom göra det med ett givet moment och man ska ha någon typ av spårning och kontroll på sin produktion, då kan det vara både svårt och kostsamt. Spin Robotics har tagit fram ett system för kollaborativ skruvdragning som löser detta problem.

Spin Robotics in front SD35 tool - Robotics Assembly.png

SD35/70

Kollaborativ skruvdragare

SD35 och SD70 är två skruvdragare som beroende på vilket moment man ska dra passar för applikationen. Programmeringen av dem tillsammans med en cobot från Universal Robots är enkelt och med de inbyggda sensorerna och skyddsåtgärderna kan man bygga en helt kollaborativ applikation. Läs mer om SD70 här

Skruvmatning

Automatiskt och enkelt

Precis som programmeringen av själva skruvningen är enkel så är även skruvmatningen det. Definiera bara var skruvmataren är och vilken typ av skruv det är så gör systemet resten. 

Spin Robotics Dispenser .png

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page