top of page
LORCH_e-Series_Werkstueck-2_Jorado_0812.jpg

LORCH Cobotronic

Lorch Cobotronic är ett komplett ekosystem för cobotsvetsning med kollaborativ robot från Universal Robots. Paketen innehåller allt för en CE-märkt cell för cobotsvetsning inpå minsta klistermärke som behövs för markering. Välj bara om ni vill svetsa MIG/MAG eller TIG, samt om ni vill ha en lägesställare eller inte.

lorch_sq_logo.png
240.5001.0-Lorch-MIG-MAG-Cobot-Welding-Package-Gesamtsystem-A_eSeries_1200x1200_92dpi.webp

Komplett paket

Lorch Cobotronic innehåller allt ni behöver med mjukvara och hårdvara för att bygga en komplett cobotsvetsstation hos er.

IMG-20230128-WA0026_edited.jpg

Lägesställare

Lorch Cobotronic har sin lägesställare Cobot Turn fullt integrerad i mjukvaran. Cobot Turn är en CE-märkt lägesställare som kan användas kollaborativt genom användande av säkerhetslaserskanner.

cobotronic_quickpoints.PNG

URCap Cobotronic

I mjukvaran för Lorch Cobotronic är allt från att sätta punkter till att välja svetsparametrar enkelt. Ni har full kontroll över strömkällan och samtliga synergilinjer direkt från pendanten på er Universal Robots cobot.

Skärmbild 2023-01-29 115223_edited.jpg

E-learning

Med Lorch Cobotronic kommer en komplett utbildningsplattform tillgänglig dygnet runt via internet. Med ny funktionalitet kommer alltid en ny kurs som gör att ni enkelt lär er att använda den nya funktionaliteten.

Lorch-Connect-Monitor-Logo.webp

LORCH Connect

Håll koll på er svetskvalitet med ett uppkopplat system. Kräver ert kvalitetssystem att ni har koll på era svetsdata? Med Lorch Connect till Lorch Cobotronic så har ni koll på varenda parameter av svetsningen.

Lorch-Systembaukasten-myCobot-EN.png

Konfigurera ert system

MIG/MAG, TIG, lägesställare, säkerhetsskanner, etc. Ni väljer allt ni vill ha och vi bygger ihop det åt er. Det ska inte behöva vara svårt att börja svetsa med cobot.

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page