top of page
Tool-Changer-WINGMAN-1.png

TripleA Robotics

Kan man använda flera verktyg på samma cobot? Ja! Man inte bara kan, utan man bör. I många fall är det processer som ska göras efter varandra och cykeltiden är inte det viktigaste. Då är det bättre att köra två processer med samma cobot och ett automatiskt verktygsbyte däremellan.

TripleA-Wingman-product-picture_1.1.1-p6xnkdjf36o00cpmjjl6vo3oquauyyftdlkn8z60zs.png

Wingman 

Manuell verktygsväxling

TripleA har tagit fram en patenterad mekanisk låsningsmekanism som fungerar lika bra att växla automatiskt som manuellt.

Wingman

Automatisk verktygsväxling

När man växlar automatiskt med wingman behöver man bara lära in verktygets plats i vaggan. Därefter gör mjukvaran resten med alla luftpunkter etc för att plocka upp verktyget.

Product-picture2.png
Tool-Changer-WINGMAN-1.png

Genomföring

Project Name

Behöver applikationen luft? Behöver applikationen el? med wingman kan man ha tre olika konfigurationer av genomföringar för att kunna leverera till olika applikationer.

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page