top of page
Commitment.jpg

Vention.io

Tänk om man hade ett system där man kunde bygga allt "special" och även göra styrningar för externa axlar etc... Det är precis det vi gör med hjälp av Vention.

cmts2019-vention-universal-robots-retouched.jpg

Blå aluminium

Basen för allt

Vention är ett bibliotek av extruderade aluminiumprofiler som man med tillförande CAD-system kan bygga ihop som man vill.

Hela system

Mekanik och styrning

Utöver de blå aluminiumprofilerna så har även Vention mekanisk hårdvara samt mjukvara för att kunna bygga hela maskiner. Behöver vi en 7e axel till en robotapplikation? Det finns i Vention. Behöver vi ett linjärdon som gör någonting? Det finns i Vention.

Palletizer_2.jpg
IMG_20220822_124050_edited.jpg

CoboGrind

Komplett slipcell

Vår slipcell CoboGrind är konstruerad och byggd med hjälp av Vention. En sådan här bygger vi färdig och programmerar efter kundens behov i vår verkstad i Täby innan vi lyfter den på plats och driftsätter.

CoboTend

Flexibel maskinbetjäning

Vår flexibla maskinbetjäning CoboTend är konstruerad och byggd med hjälp av Vention. Denna bygger vi färdigt i vår verkstad i Täby innan vi lyfter den på plats och driftsätter hos er.

IMG_20220524_115212.jpg

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page