top of page

Utbildning

Våra kunder måste vara självgående

IMG_20220825_082326.jpg

Universal Robots Core Training

Att programmera en kollaborativ robot från Universal Robots är inte svårare än att svara på mailen via sin smartphone, men har man en gedigen grund att stå på så är det betydligt lättare. Universal Robots Core Training är en tvådagarsutbildning på plats hos oss där vi går igenom grunderna i roboten så att ni ska kunna ta vidare er robotintegration och lyckas själva med era nästkommande projekt.

Tryck här för att se när vi har nästa kurstillfälle.

Produktutbildning

När man gått grundutbildningen UR Core Training så bygger vi på med specifik kunskap kring den applikationen man ska arbeta roboten till. Det kan vara svetsning med CoboWeld eller lackering med CoboCoat, eller någonting helt annat. Oavsett vilken typ av integration ni har är vi måna om att ni ska lyckas i er användning och skräddarsyr därför en utbildning till er.

Tryck här för att läsa mer om oss som systemintegratör.

1675253001409.jfif
MIR_academy_cover_web_edited.jpg

E-learning

Repetition är lärandets moder och därför är det så bra att ha tillgång till bra självstudiematerial. Nästan alla system som vi är distributörer för och använder i våra egna systemintegrationer har plattformar för e-learning.

Tryck här för att komma till MIR Academy

Tryck här för att komma till UR Academy

Vi vill få avtal som integratörer eller slutkund med egen automation

Som stort företag med egen automationsavdelning/kompetens eller som systemintegratör kan ni teckna avtal med oss och på så sätt kan ni köpa från ovanstående tillverkare direkt genom oss för era egna projekt. Fyll i nedanstående formulär om ni önskar detta.

Typ av avtal

Tack för ert intresse, vi hör av oss snarast!

bottom of page