top of page
IMG_20220524_115212.jpg
08_2021_UR_Certified_System_Integrator_L

Systemintegration

Vi är en högteknologisk partner när det kommer till automation med en hög nivå av tekniskt kunnande och med örat mot marken gällande det senaste inom automationsindustrin. Har ni tankar och idéer på en process eller ett produktflöde som ni vill automatisera med hjälp av en cobot eller en AMR så är vi rätt partner för er.

Konstruktion/ 3D-print

Vi har egen kompetens vad gäller kontruktion i såväl stål som för prototyp i plast. Vi har även ett antal 3d-printers för att kunna ta fram koncept och "proof of concept".

Utbildning

För att kunna hjälpa svensk industri att automatisera mera måste alla våra kunder bli självgående i sina applikationer. Därför erbjuder vi utbildning i Universal Robots, Mobile Industrial Robots och kundspecifika lösningar.

Befintlig utrustning

Bara för att ni vill automatisera behöver inte det betyda att ni ska köpa allt nytt. Har ni en befintlig pelarslipmaskin? Låt oss integrera den i er robotlösning. Vi integrerar all er befintliga utrustning.

Simulering

Undrar ni över räckvidd för en specifik robot i förhållande till era objekt? Vi kan hjälpa er med simulering av er process och era flöden.

 

Nyckelfärdiga lösningar

Beroende på er applikation och hur mycket hjälp ni vill ha och behöver så erbjuder vi allt ifrån skalinstallationer redo för specifik programmering eller nyckelfärdiga helhetslösningar redo för driftsättning.

CE-märkning

Säkerhet när det kommer till automation är A och O. Om ni inte har kompetens för detta in-house så hjälper vi er med att göra regelrätt säkerhetsutvärdering, åtgärder och dokumentation/ användarmanual för att gör en komplett CE-märkning av ert system.

Våra kunder

IMG_20220524_115212.jpg
Mvi 1651_Moment_edited.jpg

Andreas Jonsson, Alumbra Urshult AB

"Att hålla i en pulverspruta 8 timmar om dagen är slitsamt för kroppen. Med CoboCoat från SE Automation kan jag fokusera på det jag är bra på utan att min kropp går sönder."
bottom of page